Konferencia

Konferencia Inovatívne riešenia – bez vody niet budúcnosti od spoločnosti ASUAN a.s. prináša celý rad zaujímavostí a noviniek zo sveta vodovodných, kanalizačných, priemyselných a odvodňovacích materiálov. V apríli tohto roku bude naša odborná konferencia prvýkrát otvorená aj širokej verejnosti.

Svet okolo nás sa neustále mení a dnes už nestačí tieto zmeny len pasívne prijímať. Ak chcete svoj podiel na trhu zvyšovať a chcete byť úspešní, musíte reagovať na dopyt veľmi rýchlo a musíte byť pripravení prinášať a implementovať nové trendy v oblasti.

Inovácie neznamenajú len malú úpravu, nový tvar, či vylepšené funkcionality. Častokrát sú práve ony tým základným hnacím motorom celkovej zmeny, ktorá dokáže priniesť zaujímavý zisk či významný progres vo firme. Nové trendy a postupy posúvajú hranice nemožného na možné. Pri inováciách sa stávame svedkami lepšieho, bezpečnejšieho a vyspelejšieho sveta, v ktorom sa problém mení na výzvu a následný proces na efektívne riešenie.

Konferencia Inovatívne riešenia – bez vody niet budúcnosti sa zameriava na segment, v ktorom naša spoločnosť pôsobí už od roku 2005. Tak, ako sa vyvíjajú technológie v rôznych odvetviach na celom svete, tak aj v našom segmente je vždy čo inovovať, zlepšovať, rozvíjať. Aj preto nás teší, že spolupracujeme s najlepšími svetovými značkami, ktoré nám prinášajú nielen produkty svetových parametrov, ale tiež inovatívne riešenia. Len ak spolupracujete s lídrami v odvetví, viete, že ponúkate produkty výnimočnej kvality, na ktoré sa môžete spoľahnúť.

Jednou z tém, o ktorých si povieme viac na konferencii je Technika a spojovacie systémy pre vodovody, plynovody a kanalizácie, ktorú odprezentuje spoločnosť Aliaxis. Pozrieme sa na elektrotvarovkový systém FRIALEN® a FRIAFIT®, náradie a nástroje FRIATOOLS® naspájanie PE rúr pre tlakové rozvody pitnejvody, plynu, tlakové a beztlakové kanalizácie a taktiež na mechanické spojky a prírubové adaptéry VIKING JOHNSON pre spájanie všetkých typov potrubí. 

Spoločnosť Zábojník s.r.o. nám ukáže špeciálne povrchové úpravy, ako sa vysporiadať s problematikou kyselinovej erózie betónu, ktorá dokáže prekvapivo rýchlo (do 5 rokov) zásadným spôsobom znehodnotiť daný prefabrikát.

Odborníci z tejto spoločnosti nám povedia viac aj k nádržiam a čerpacím staniciam, kanalizačnému šachtovému programu a ďalšie zaujímavosti.

odvodňovacie žľaby z vláknobetónu či kompozitu sa postará spoločnosť Hauraton Verwaltung GmbH, ktorá svoju tému doplní ešte o antikorózne kompozitné kryty a systém AQUAFIX – odlučovače ropných látok, tukov a škrobov.

Inovatívne riešenia v oblasti vodovodov, kanalizácií vsakovacích systémov odprezentuje spoločnosť Rehau, rúrové systémy spoločnosť SAINT-GOBAIN PAM CZ s.r.o.. O prezentáciu na tému Inovatívne materiály a náradie na výmenu poklopovodvodňovacích zariadení sa postará spoločnosť Beck GmbH.

Špičkoví odborníci sú zárukou kvalitného obsahu a profesionálneho prístupu. Na konferencii bude dostatočný priestor na Vaše doplňujúce otázky priamo na tím expertov, ktorí tam budú práve pre Vás.

Konferencia Inovatívne riešenia – bez vody niet budúcnosti je prvýkrát prístupná širšej verejnosti a je vhodná najmä pre majiteľov stavebných firiem, starostov obcí a mestských častí, developerov, manažérov a projektantov v stavebníctve a odbornú verejnosť.

Registrácia účastníkov je povinná, a tak prosíme záujemcov, aby sa zaregistrovali na stránke www.konferencia.asuan.sk, do 1.4.2019.

Tešíme sa na Vašu účasť.